Recomandat

Echipament pentru baschet la preturi mici!

Dacă sunteți pasionați de baschet, merită să profitați de ofertele curente pentru a vă procura echipament pentru baschet la prețuri mici! De la mingi, coșuri, panouri, îmbrăcăminte, până la accesorii pentru susținere musculară, în magazinul online Decathlon România veți găsi toate produsele de care aveți nevoie pentru a juca acest sport. La fel ca în cazul celorlalte sporturi, ai nevoie și pentru acest sport de un echipament potrivit, atât pentru libertate de mișcare cât și pentru protecție împotriva eventualelor accidentări sau pentru a juca mai bine.

Produse pentru baschet recomandate:

Coșuri, panouri și plase de baschet: pentru a vedea recomandarile, click aici ! Găsiți coșuri de baschet pentru toate nivelurile de pregătire, rezistente și la prețuri accesibile tuturor. În magazinul Decathlon România gășiți atât coșuri  de baschet cu panouri simple, ce se pot monta unde doriți, cât și coșuri pe panouri cu picioare reglabile pe înălțime. Cele cu picioare reglabile se pot ajusta în funcție de înălțimea jucătorilor și pot fi lestate(stabilizate) cu apă sau nisip. Înălțimea oficială este de 3,05m. Dacă doriţi un coș de baschet pentru copii, aveţi nevoie de unul evolutiv, care se reglează în înălţime. Pentru cei mici, nu există înălțime oficială. Până la 10 ani, înălțimea recomandată este de 2,60 m. Peste 10 ani, atât fetele, cât și băieții, pot juca la 3,05 m.

Echipament baschet: pentru a vedea haine, tricouri si pantaloni click aici ! Echipamentul clasic al unui baschetbalist este compus în partea de sus dintr-un maiou simplu, larg. În partea de jos, echipamentul este compus din pantaloni scurți de baschet. Vă recomandăm ca, în afară de echipamentul sportiv simplu, să luați în calcul și utilizarea echipamentelor de susținere musculară și articulară. Acestea asigură protecția ligamentelor în caz de entorse sau întinderi ale ligamentelor, de asemenea cotierele și genunchierele vă pot proteja de zgârieturi.

Ghete NBA X TARMAK: pentru ghete de baschet click aici ! Disponibile atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pentru mărimi disponibile, verificați pagina produselor din magazinul Decathlon. Încălțămintea de baschet este foarte importantă, deoarece o pereche bună de ghete influențează direct performanțele jucătorului, dar în același timp îl poate proteja de accidentări provocate prin alunecare.

Încălțămintea pentru baschet trebuie să îți asigure o aderență foarte bună pe teren, o pereche de pantaloni scurți de baschet și un maiou simplu și larg îți oferă libertate de mișcare, iar genunchierele și cotierele te pot proteja împotriva accidentărilor. La Decathlon nu gășiți doar niște simple echipamente însă, ci o colecție de produse specială, create prin colaborarea dintre Tarmak, gama proprie de produse pentru baschet de la Decathlon, împreună cu NBA (National Basketball Association). Echipamentul de baschet NBA de la Decathlon presupune o gama variată de îmbrăcăminte și accesorii de baschet, precum și ghete pentru baschet, protecții, tricouri și maieuri de baschet NBA, șorturi termice, pe lângă alte produse sportive sau pentru baschet, ce marchează #poftadesport. Echipamentele de baschet NBA se diferențiază de celelalte echipamente prin culori și diversitatea modelelor chiar abstracte. Însă, mai mult de atâta, se diferențiază prin faptul că profesioniștii le folosesc și le oferă necesarul pentru a juca precum un profesionist.

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț pentru minim 80 de sporturi. Iar că să te convingi de asta, toate produsele au o garanție de doi ani de zile că tu să fii foarte mulțumit sau foarte mulțumit.

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde

Aparate Fitness
Logo